Bubbelen in Bath
Door: Nadine
Blijf op de hoogte en volg Nadine
28 Juli 2010 | Verenigd Koninkrijk, Londen
In twee dagen tijd geprobeerd de highlights van Londen te bekijken. Heel wat afgesjouwt + heel wat dubbeldekker bussen gebruikt.. Er aardig in geslaagd om alle typisch engelse dingen op de foto te zetten. Buckingham palace, tower bridge, big ben, rode telefooncellen, oude dubbeldekkerbussen, harrods etc. Nog lang niet alles gezien en toch na twee dagen lekker de stad uitgevlucht, want wat een drukte!! Dan is Bath wel heel wat relaxeder (?), vriendelijker en mooier. Leuk om Catherine te laten zien waarom ik het hier zo naar mijn zin heb!!
Lekker fout de toerist uitgehangen door een kaartje op de hop-on-hop-off bus te kopen... Ons niet gehouden aan het goede voornemen om even gezond te koken thuis. Wel op zondag middag lekker blijven hangen op het terras bij de pub om vervolgens zondagnacht pas rond 4 uur thuis te komen. Na heel wat geouwehoer met onze engelse vrienden en vele kopjes thee later pas om 7 uur gaan slapen. En de laatste dag samen heel erg lui doorbrengen met een middagdutje en een uitgebreide spa sessie op het dak van de spa in Bath. De zon onder zien gaan, uitzicht over de hele stad en dat terwijl we lekker lagen te bubbelen in het warme water...
Do I need to say more??? Wat een heerlijk weekend! :)
En nu... wel weer gezond koken, sporten, vroeg naar bed, aan scriptie schrijven, huisje schoonmaken en.... natuurlijk ook terrasjes pakken, op stap en verder genieten :) Want zoals mijn wijze vader me smste: "je kunt maar een keer in je leven de belangrijke dingen doen"!
28 Juli 2010 - 19:40
Alletta:
Met al die leuke foto's van jou en Catherine begrijp ik nog beter dat ze nog geen zin had om weer naar Heerenveen af te reizen. Jullie gezichten laten veel geluk en plezier zien. Vooral die in de pub. En wat mooi daar in dat zwembad bij de ondergaande zon, super!
De wijze raad van je oude vader goed opgevolgd meid. Leuk zo met zusje.
Veel succes en sterkte met de serieuze dingen en nog een fijne tijd verder.
Veel knuffels. -
29 Juli 2010 - 07:27
Pappa:
Ik denk, dat ik je toch maar "onterf"; je volgt te letterlijk mijn suggesties op!
Maarre.... groot gelijk,dat je voluit hebt genoten samen met Cath. Vooral het bubbelbad op het dak van het Romeinse badhuis...pfoei, fantastisch. Dat had ik ook wel willen doen.
Succes met de (voorlopig??) laatste twee maanden in Bath en omgeving enne.. niet teveel gemakkelijke vragen aan Martin Sandbrook! -
29 Juli 2010 - 12:40
Zus Cath:
Zusje!! Ik kan eindelijk je verhaal lezen, want ben ff op de computer van mn ouders :D Ik mis je nu al weer heel erg!! En dan te bedenken dat ik je pas in september pas weer ga zien! Nou, misschien moet ik nog maar een keer langs komen! Hihi. Heel heel heel erg bedankt voor de super gezellige dagen!
Hele dikke kus van je zus -
29 Juli 2010 - 13:23
Margriet:
Heey meisje,
Dat klinkt echt super!! Wat een heerlijke tijd hebben jullie samen gehad! :D En dat bubbelbad op het dak.. Heerlijk! Dikke kus! -
18 Augustus 2010 - 08:43
Rixt:
Lieve nadine,
wel een late reactie van mij [net terug van vakantie], maar wilde toch nog even reageren op je, alweer leuke verhaal! Ook weer hele leuke foto´s Vooral die laatste! Echt heerlijk lijkt me dat! Succes met al je goede voornemens!
Dikke kus rixt