Zomaar een dag - Reisverslag uit Bath, Verenigd Koninkrijk van Nadine - WaarBenJij.nu Zomaar een dag - Reisverslag uit Bath, Verenigd Koninkrijk van Nadine - WaarBenJij.nu

Zomaar een dag

Door: Nadine

Blijf op de hoogte en volg Nadine

31 Augustus 2010 | Verenigd Koninkrijk, Bath

Vandaag was weer eens zo’n dag. Rondlopen met een tevreden gevoel, een grote grijns op mijn gezicht, leuke mensen tegenkomen, interessante gesprekken voeren en vooral genieten van alle kleinigheden die ik tegenkom. Opstaan met het zonnetje op mijn raam, rustig werken aan mijn scriptie met kopje thee en relaxed muziekje, ontbijten op terrasje met een overheerlijke cappuccino en vervolgens de hele dag genieten van de zon. Met boemeltreintje naar Chippenham, beetje de toerist uithangen, foto’s nemen, op terrasje hangen, sneupen in de winkeltjes en nog meer terrasjes bezoeken. Gezellig kletsen met een omaatje die aan mijn tafeltje komt zitten over haar zoon die in Nederland woont, over Bath en het heerlijke weer. Terug in het boemeltreintje, achter het raampje in de zon met muziekje in de oren een beetje zitten soezen. Aankomen in Bath, rondlopen en proberen alles weer door de ogen van een toerist – en niet als inwoner van – te bekijken. Met de oranje gloed van de namiddagzon lijkt alles nog mooier en vrolijker. Het park ligt vol mensen, verliefde stelletjes, gezinnen, oude opa’s en oma’s en hier en daar een verdwaalde zakenman in pak met blote voeten op het gras. Een jazz bandje die een beetje staat te improviseren, een ijsco karretje en veel kinderen die in een poging tot ijsje eten heerlijk hun hele gezicht en kleding eronder smeren. Genoeg te zien, genoeg voor een aantal uurtjes vermaak op een bankje in de zon. Lekker mijn romannetje uitlezen, naar de straat artiesten kijken, verse groenten en fruit kopen bij het vaste stalletje en uiteindelijk met een gloeiend hoofd, verbrand door de zon, naar huis lopen. Heerlijk genoten!! En als ik nadenk over de dingen waar ik juist zo van genoten heb, kom ik tot de conclusie dat het merendeel van die dingen universeel zijn. En dus straks ook in Nederland te vinden!! (?)

• 31 Augustus 2010 - 17:34

Zus Cath:

Hee lieverd.. Als ik je verhaal lees over het mooie Bath dan zie ik het nu ook echt voor me... Kan het me helemaal indenken..! Geniet er nog maar lekker van, voor je het weet is het voorbij!! Dikke kus

• 31 Augustus 2010 - 20:24

Sanne:

Klinkt heerlijk en dromerig! Geniet van je laatste tijd daar en snuif nog maar lekker eens alles op daar... En stuur dat zonnetje eens naar hier!! ;)

• 01 September 2010 - 07:43

Margriet:

Heey meissie, wat een heerlijke dag.. Maar natuurlijk ga je dat ook weer in Nederland vinden! :D En dan heb je in ieder geval weer je lieve familie en vrienden om je heen, ook niet verkeerd dacht ik zo!! :p Je kunt in ieder geval terugkijken op een supermooie tijd, dat pakt niemand je meer af! Dikke x Margriet

• 01 September 2010 - 07:46

Margriet:

Oh ik had een : p smiley gedaan, maar die ziet er wel een beetje evil uit zeg, haha! :D (deze is beter) Nog een x!

• 01 September 2010 - 09:30

Rixt:

Lieve Nadine
    Goh zo'n dagje wil ik ook wel! Geniet van je laatste 30 dagen!
    Dikke kus rixt

• 07 September 2010 - 19:16

Eline:

en dan is t alweer bijna zover dat je terug komt!
    geniet er nog even lekker van daar!
    x