Hoofd = vol - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Nadine - WaarBenJij.nu Hoofd = vol - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Nadine - WaarBenJij.nu

Hoofd = vol

Door: Nadine

Blijf op de hoogte en volg Nadine

08 Mei 2010 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Een vol hoofd, weinig slaap en veel energie. Een onmogelijke combinatie die er voor zorgt dat zelfs mijn busreis naar London benut wordt om nieuwe ideeen uit te werken. Mijn kleine krabbelboekje begint al aardig vol te raken met, soms vreemde, hersenspinsels. Halverwege in het proces van het ontwerpen en opschrijven van mijn ondernemingsplan en toch alweer een compleet nieuw en ander idee in mijn hoofd.

Best lekker hoor om gedachten de vrije loop te laten, maar echt lekker slaap ik er niet op. (waar zit dat aan/uit knopje?!) Piekeren is het niet, dromen wel. En hoe langer ik door blijf liggen malen in mijn bed, hoe meer het besef komt dat het liedje van Marco Borsato helemaal niet klopt :) Dromen zijn vaak geen bedrog, maar juist goed te realiseren. Het enige dat hiervoor nodig is, is een beetje lef en zelfverzekerdheid. Helaas zijn nou net deze essentiele ingredienten niet te koop of aan te leren op een universiteit.

• 08 Mei 2010 - 16:20

Marianne:

Dag lief nichtje,

Ik vind dat je al heel wat lef vertoont hebt tot nu toe en ben ervan overtuigd dat je het uitstekend doet.
    Blijf echter ook genieten van deze mooie tijd en blijf niet teveel malen.
    Wat heb je leuke foto's van Emma gemaakt.

Heel veel liefs van Dethmer en mij.

• 08 Mei 2010 - 17:33

Zus Cath:

Huh? Jij geen lef en niet zelfverzekerd?? Volgens mij was jij anders NOOIT naar Bath gegaan als jij niet over deze capaciteiten beschikt. Kiek maar eem goed in de spiegel sis!! :D Ow en volgens mij moet jij even een flinke borrel nemen en genieten, misschien dat je daardoor het knopje uitzet.. Of gewoon gaan denken aan Milaan, waar je over iets meer dan een maand bent :D :D

Dikke kus van je zus

• 09 Mei 2010 - 14:54

Rixt:

Lieve Nadine,
    Kan je niet gewoon 2 ondernemingsplannen maken?
    Haha grapje!
    Ik vind het heel knap van je, wat je allemaal doet en lef heb je zeker!! En zelfverzekerd ben je ook! Nogmaals heel veel succes en blijf vooral ook genieten! Kus rixt.

• 10 Mei 2010 - 08:47

Sanne:

Ben het eigenlijk wel met alle bovenstaanden eens! En bij goede ideeen hoort vaak een uitgebreid denkproces.. Zo lang je er geen last van hebt, gewoon lekker op los associeren! :) Zo worden busritjes vaak een stuk korter.. Helaas geldt dat dan vaak ook voor de nachtjes slaap.. ;) Af en toe even oogjes dicht op een bankje in het park met het gezicht in de zon.. :)
    Liefs!

• 12 Mei 2010 - 10:51

Annelyt:

Wat schrijf jij toch fijne, ,korte, leuke stukjes:)
    Dikke kus!