Luxe in Cornwall
Door: Nadine
Blijf op de hoogte en volg Nadine
15 Mei 2010 | Verenigd Koninkrijk, Newquay
Elke ochtend lekker wakker worden met een kopje thee in mijn hand, de zon op mijn gezicht, de wind door mn haar en een knal blauwe zee die rustig tegen het terras aan klotst.
In slaap vallen in mijn eigen slaapkamer met op de achtergrond het geluid van de zee, lekker liggen weken in het bad van mijn eigen badkamer. Gezellig ontbijten met zn drietjes, boodschapjes doen en op terrasjes zitten. Lange strandwandelingen, rotsklimmen, lunchen met een lekker glaasje witte wijn en verse vis en vooral veel goede (en heerlijk onzinnige) gesprekken. SUPER!
Als dit staat voor het Engelse leven dan denk ik dat ik hier maar blijf :)
15 Mei 2010 - 18:12
Zus Cath:
Zusje!!
Wauw, wat een prachtige omgeving daar zeg! Kan wel geloven dat je daar heerlijk tot rust bent gekomen en weer helemaal bent 'opgeladen'..! HEERLIJK :D
Tot over een maandje..
Dikke kus van je zus -
15 Mei 2010 - 19:19
Mamma:
Wat een mooi huis en een schitterend uitzicht!!!!Een inspirerende omgeving voor het werken aan jullie opdracht???
Jullie hebben het in ieder geval gezellig gehad. Hartstikke leuk voor je. Zo te zien aan de foto's hadden jullie goed weer. Via je sms begreep ik dat jullie tussendoor ook veel gewandeld hebben. Vast mooi daar.
Dus al met al vitamientjes opgedaan om er nog even goed tegen aan te gaan????
In ieder geval succes en sterkte met de finishing touch lieverd.
Fijn je binnenkort weer even te zien.
Kus van mamma -
15 Mei 2010 - 22:53
Rixt:
Lieve Nadine,
is dat 1 huis? niet te geloven, wat super! Ik kan me voorstellen dat je daar even tot rust bent gekomen.
En dan dat uitzicht...echt helemaal tof!
Mooie foto´s ook! Heb jij die ook gekregen van de geheimzinnige gaven...? Haha kus rixt. -
16 Mei 2010 - 11:49
Laurie:
jeezus!! ik ben jaloers!!
Ik wil ook....
16 Mei 2010 - 13:20
Jet:
Wauw! -
16 Mei 2010 - 16:35
Sanne:
Als dat staat voor het engelse leven verhuis ik ook daarheen! -
17 Mei 2010 - 14:53
Saar:
Ik ook! Wat een sprookjes achtig mooi huis..
(mits hier en daar een palmboompje wordt toegevoegd ;) )
Tot snel-snel-snel lieverd!